PresentationVälkommen till Heimercompany!

Heimercompany är en blogg som drivs av några design- och PR-intresserade kompisar. Eftersom vi alla har lite olika intressen så kompletterar vi varandra bra och jag hoppas att vi tillsammans kommer kunna skapa en intressant och läsvärd blogg.

Här berättar vi lite kort om vilka vi är:

Stefan: Jag har alltid varit fascinerad av reklam, redan som liten var jag lika intresserad av reklaminslagen mellan tv-programmen som av själva programmen. Intresset har hållit i sig och jag tycker fortfarande det är kul att se vad reklammakarna hittar på och att fundera över varför jag tycker en reklam är bra eller dålig. Så mitt bidrag till bloggen kommer framförallt bli inom området tv-reklam!

Thomas: Hej på er! Jag heter Thomas, är 38 år och jag kommer skriva lite om loggor här på Heimercompany. Dessutom är design är ett av mina stora intressen, både modern design och design från 1900-talet. Jag älskar inredning och tycker det är superkul att spana in nya trender och produkter, så om du vill ha tips på snygga prylar till hemmet så ska du hålla koll i bloggen.

Rickard: Av oss tre är jag nog den som är mest allround när det kommer till design och PR, jag är en allätare och intresserar mig för lite allt möjligt så bli inte förvånad om det dyker upp lite udda ämnen och teman bland mina inlägg.